Найкорисніша ягода, що ще до недавна була справжнім делікатесом і подавалась тільки до столу князів. Це найсильніший рослинний антиоксидант, що очищає організм та сповільнює старіння. Плоди вживають в їжу не тільки у свіжому вигляді, але і роблять з них мармелад, морс, вино, варять варення і компоти. Княженіка добре втамовує спрагу, тонізує і зміцнює організм, що особливо корисно після перенесених захворювань, коли організм ослаблений. Сушене листя використовують в чай. Свіже листя є хорошим антисептиком, швидко загоюють рани. Ціниться за неповторний смак і аромат. Плоди - темно-червоні з сизуватим нальотом, масою 1-2 г, дозрівають в кінці літа - початку осені, дуже приємного, кисло-солодкого смаку. Повноцінний урожай кущики дають на третій рік після посадки. Урожайність становить приблизно 0,6 кг з 1 кв. м. Для ряснішого плодоношення рекомендуєтя посадити поруч 2 різних сорти. Невибаглива.
Н-0,15-0,25 м, d-1,0 м
Місце посалки: сонце
Вік:2-х річний.
Упакування: (Контейнер Р9)
Н-0,15-0,25 м, d-1,0 м
Місце посалки: сонце
Вік:2-х річний.
Упакування: (Контейнер Р9)
Інформація для замовлення
- Ціна: 220 ₴